Applikaatio testattu, pientä viilausta ja pian julkaistaan!

Applikaatiosta saatu osittain jo kommentteja, joitakin vielä odottelen. Hyvää on kuitenkin kuulunut ja pieniä muutoksia vain pyydetty. Eli melkoisen valmis tuo paketti alkaa olemaan. Nyt vain viilataan loppuun asti ja toivotaan, että ihmiset saa hyödyn toivomallani tavalla.

Markkinointimateriaalit ovat valmiit, nettisivut applikaatiolle melkein redi, yhteistyökuvioita neuvoteltu ja mukaan saatu isojakin tahoja, joita nyt en vielä voi julkaista, mutta elokuussa räjähtää.

Fiilis on oikeasti todella huikea, onnistunut ja kyllä tää kaikki työ varmasti palkitaan. En odota rahavirtaa itselleni, kunhan saan applikaation kuluja kuitattua niin olen tyytyväinen. Kaikki extra tähän alkuun on tottakai plussaa, mutta pääasia on applikaation pyöriminen.

Olen myös aloittanut tekemään muitakin sivutöitä pienimuotoisesti tässä sivussa, kun aikaa on nyt ollut. Liiketoiminnan suunnittelua, yritysbrändäystä, graafisia ohjeistuksia ja markkinointisuunnitelmien vääntöä, näiden lisäksi myös muutamia mainoksia sekä ohimennen autoin myös erästä firmaa etsimään itselleen työntekijän.

Uusimpana juttuna olen käynyt neuvotteluja yhden firman kanssa, joilla voisi olla tuote mikä tarvitsisi myyjän ja kysyivät minua apuihin. Ajattelin tutustua tähän nyt hieman enemmän, koska näen suurta potentiaalia tuotteessa ja olisihan se hienoa olla mukana heti alkuvaiheesta asti. En ole vielä ymmärtänyt toimintalogiikkaa täysin, kuitenkin uskon, että tuote voisi tuoda suurenkin säästön monelle yritykselle pakollisissa paperikuluista sekä helpostusta asiakaspalveluun, varastointiin sekä verkkokauppojen asiakasvirtaan.

Itse olen katsellut myös päivätöitä, mutta ilman koulutusta tuntuu että jään kokoajan toiseksi. Olen itseoppinut ja tehnyt enemmän töitä kuin käynyt kouluja, tokikin kursseja on takana älytön määrä, mutta nykypäivänä tunnutaan kaipaavan koulunpapereita, etenkin täällä meidän suunnalla. Syksyllä alkaisikin muutama mukava etäkoulu, joihin varmasti haen, mikäli sikäli töitä ei löydy ja vaikka löytyisikin niin saatan silti aloittaa myös koulun, ainakin tuon yhden muutaman opintoviikon kestävän. Nuo kun on sellaisia, mitkä voi tehdä työn ohessa, joten sitten vaan pitääs tehdä paljon töitä saavuttaakseen unelmansa. Ja siinä oon hyvä, multitaskaamisessa ja unelmien tavoittelussa, toteutuksessa sekä jatkuvassa itsensä kehittämisessä.

Mutta näillä taas etiäppäin ja suuntana tulevaisuus, siitä en tiedä millainen, mutta eteenpäin mennään luottavaisin mielin.

Hikisin kesätervein +32 asteen helteestä (varjon alta), puoliksi sulanut
– Janina –

Juhannuksena pulikoitiin lasten kanssa useamman päivän ajan melkein yötä päivää, kun helteet oli niin paahtavat. Onneksi pihassa pikaista helpotusta tuomassa niin pieni kuin iso allas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: