Koekäyttö kolkuttelee jo ovilla..

Applikaatiokauppojen profiilit on lähestulkoon tehty, applikaatio ladattu molempiin paikkoihin loppuviikkoon mennessä. Testiryhmien kanssa sopimukset valmiina odottamassa, nyt ei tarvitse muuta kuin painaa kaasua.

Flunssasta selvitty, ainakin melkein. Sain itsekin taudin niin kuin uumoilin, en onneksi kovin pahana mutta sen verran vaivasi, jotta oli pakko käydä oman mielenrauhan vuoksi koronatestissä. Tulos oli onneksi negatiivinen, niin kuin ajattelinkin sen olevan. Mutta varmistus kuitenkin helpotti omaa taakkaa, eipä tarvinnut murehtia mahdollisia altistumisia.

Olen tällä hetkellä rokotusjonossa. Mielenkiinnolla odotan koska puhelu tuloopi, jotta rokotteen saan. En aivan etulinjassa rokotetta ajatellut ottavani, mutta niin se mieli muuttuu kun tietoa tulee lisää. Enää ei ole niin negatiivinen fiilis nopeasti kehitetystä rokotteesta kuin alkuun oli. Nyt kun on tiedossa, jottei suuria ongelmia ole rokotteista tullut, uskaltaa sitä itsekin rokotteen ottaa. Kuulun kuitenkin riskiryhmään astman vuoksi, jonka olen saanut homekämpässä asumisen johdosta. Ei ole ollut mikään kiva tuparilahja tuo aikoinaan, mutta sen siitä saa kun hankkii kodin näkemättä. Voin kertoa tuostakin sopasta joskus paremmalla aikaa, oli meinaa sen verran mielenkiintoinen keissi kuitenkin.

Applikaatiokauppojen testipuolet on hyvin mielenkiintoisia paikkoja, googlen playkauppa on ehdottomasti helpompi kuin applen. Nyt kun äpin niihin saan, niin sitten alkaakin tapahtua. Testiryhmä saa vihdoin äpin käyttöön ja saan vihdoin kuulla monen henkilön mielipiteet, maltan tuskin odottaa.

Nettisivuja olen tehnyt kovaa vauhtia, tekstien kirjoittaminen vie oletettua kauemmin. Täytyy miettiä todella tarkkaan mitä kirjoittaa, henkilökohtaisille mielipiteille kun ei ole tilaa vaan tiedot täytyy perustua faktaan. Onneksi minulla on lääkäriystäviä, jotka on luvanneet tiedot tarkastaa ja oikolukea tekstit. Tästä on minulle hyvin suuri apu ja olenkin heille hyvin kiitollinen.

Kun applikaatio on ollut testauksessa, nettisivut on tarkistettu, mahdolliset muokkaukset tehty, saa applikaation laittaa yleiseen jakoon ja alkaa markkinoimaan. Tätäkään maltan tuskin odottaa, voiko ihminen olla enempää innoissaan jostain? Tuntuu nimittäin ihan uskomattomalta, että päivä on pian käsillä kun vuoden tehdyt työt julkistetaan. Aivan mahtavaa ja toisaalta, todella pelottavaa!

Nyt alan kontaktoimaan yhteistyökumppaneita pikku hiljaa jotta kaikki on sitten valmiina lanseerausta varten. On tämä jännää aikaa, kieltämättä.

Kun vaan kaikki menee jatkossa hyvin niin ennen kesää minulla on vielä applikaatio markkinoilla. Jaiks!

Terkuin
– Janina –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: