Uusi vuosi ja uudet kujeet

No oikeastaan jatketaan samoja asioita, työstetään niitä eteenpäin ja toivotaan, että piakkoin alkaa olemaan valmista. Testikäyttäjät hyppäävät pian mukaan ja yhteistyökuviot etenee. Fiilis on mahtava ja usko, että ennen kesää meillä on äppi julkaistuna!

Olen etsiskellyt uusia työtehtäviä yrityksen rinnalle, hakenut vain sellaisia jotka voisin oikeasti haluta. Turhaan haen paikkaa missä olisin ns väliaikaisesti, työllistäisin rekryä aivan ylimääräistä mikäli hakisin jotain hetkellistä ja paremman löydyttyä jatkaisin matkaa. Se on minusta väärin työnantajaa kohtaan ja luo turhia kuluja firmalle. Kävin jo yhdessä työhaastattelussa, olivat kovin kiinnostuneita minusta, mutta jäi vähän sellainen fiilis, että ehkä en silti ole sitä mitä he etsivät. Saa nyt nähdä mitä tuumaavat. Työ olisi mielenkiintoinen markkinointiin ja verkkokauppaan liittyvä pesti. Aika kertoo kuinka tytön käy.

Toki tahtoisin että oma firmani työllistäisi minut kokopäiväisesti, mutta se ei ole ajankohtaista vielä pitkään aikaan, eikä välttämättä koskaan. Saattaa olla, että haluan itse tehdä muita töitä toisen alaisuudessa ja palkkaan firmalleni tekijöitä, etenkin applikaation ylläpitoon, koska omaa osaamista ei koodaamisesta ole ainakaan niin laajasti kun tuo vaatisi. Kyllä minä nettisivuille jotain koodia osaan kirjoittaa, mutten kyllä ihan applikaatiota. Jotenkin minulle on luontaista olla yrittäjä joka on kuitenkin päivätöissä, en tiedä miksi se tuntuu hyvältä kombolta. Ehkä siinä on sitä jotain turvaa tai sitten haluan ulkopuolisia haasteita.

Logo löytänyt tiensä myös applikaatioon, toki sitä edelleen muokataan.

Ala miltä tahtoisin työtä tällä hetkellä on markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu, joka saisi sisältää esimiestyötä sekä projektihallintaa. Se tuntuu omalta ja sinne suuntaan koko ajan itseäni kehitän. Etenkin somemarkkinointi kiinnostaa, sen suunnittelu ja toteutus. Täällä suupohjan alueella näitä töitä on vain todella harvassa, eli täytyy vähän kalastella myös kauempaa, tokikin koronan vuoksi etätyömahdollisuus antaa tähänkin paremmat eväät. Täytyy nyt katsoa mitä kaikkea sitä vapailta työmarkkinoilta löytyy.

Toinen asia mitä olen nyt alkanut applikaationi lisäksi suunnittelemaan. Koodarini ja heidän oma yritys on tehnyt tuotteen nimeltä mindfindr. Tämä tuote vaikuttaa kovin mielenkiintoiselta ja hieman erilaiselta mitä markkinoilla jo nyt on. Kunhan pääsen tutustumaan tuotteeseen hieman enemmän, pääsen siitä jyvälle ja saan käytännön kokemusta, ajattelin alkaa myymään sitä yrityksille mikäli täällä joku olisi sitä suostuvainen testaamaan. Tuotteena se on paljon edullisempi kuin monet muut vastaavanlaiset tuotteet, se on kehitetty ammattilaisten kanssa ja minulla on hyvä fiilis tästä. Kirjoitan tästä oman blogi-kirjoituksen kunhan saan ohjelman testiin.

http://www.mindfindr.fi

Heillä on myös muita kivoja innovaatioita, joilla näen markkinaa niin Suomessa kuin muualla maailmassa, kunhan niitä vain joku markkinoisi. Tässä näen myös itselleni markkinaraon, ehkä minun osaamiseni voisi auttaa heitä heidän kasvutarinassaan.
Näistäkin innovaatioista voisin kirjoittaa jossain vaiheessa kenties lisää.

Nyt alkaa myös rahoittajien/sijoittajien etsintä rumba, koska tarvitsen rahoitusta applikaation kehittämiseen. Vaikka se on melkolailla valmis, haluan siihen vielä muutaman osan ja sitä kautta tottakai kertyy kuluja. Olisi mukava löytää joku kriteereihini sopiva yhteistyökumppani/osakas, jonka avulla saisin toteutettua loputkin ideani applikaation osalta.

Nyt kuitenkin on se hetki kun markkinat kävisivät kuumina, koska koronan vuoksi monet polikäynnit ovat etänä. Applikaationi on hieman myöhässä ja nyt kun sille olisi suurta tarvetta, on se vielä kehitysvaiheessa. Täytyy alkaa potkimaan koodareita perseelle, että vauhtia, hehe..

Ja koronasta puheenollen, toinen aalto on täällä ja se vain tuntuu jatkuvan, pahenevan sekä nyt on alkanut tulemaan näitä korona variantteja maailmalla. En ole varma onko niitä jo Suomessa, mutta jollei ole niin on vain ajankysymys koska ne tänne saapuvat. Toivotaan, jotta Suomen valtio sitä ennen tekisi sulun jottei ulkomaalaiset niitä tänne toisi. Enkä halua kuulostaa rasistiselta, mutta se nyt vain on tosi asia, että lomalaiset sekä työntekijät, jotka reissaavat, tuovat viruksen variantit tänne meille. Muutoin kyllä toivottaisin kaikki tervetulleeksi tänne nostattamaan kansantaloutta, etenkin Lapin ahdinko tuntuu kurjalta, sekä ravintoloiden. Kaikki myös vaikuttaa tänne meille asti, maanviljelijät tuskailevat kun perunaa ei mene. Totta tuo, koska koulut ja ravintolat olivat kiinni, ei perunatilauksia tullut normaaliin tapaan. Nyt vaan toivotaan että suomalaiset elvyttäisivät taloutta jos rajat menee kiinni. Käyttäisivät suomalaista työtä, tuotteita ja tilaisivat ruokia kotiin.

Itseä myös hieman pelottaa koronan tilanne, me olemme perheen kanssa suunnitelleet hiihtolomalle Levin matkaa. Saa nyt nähdä pääsemmekö lainkaan, koronaluvat sen näyttää ja valtio päättää mitä rajoituksia on. Ja jokatapauksessa, jos sinne menemme, olemme hyvin nätisti omalla mökillä, rinteessä tai pulkkailemassa. Tarkoitus ei ole mennä ihkuun bilettään, vaikka kyllä se kuulostakin kieltämättä kovin houkuttelevalta kun en ole yöelämässä ollut moneen vuoteen.

Kaadoimme myös mettää talomme ympäriltä, kun se alkoi olemaan sen verran iällä. Tuli sieltä esiin meidän mökkikin joka toimii miehen varastona. Pikku neiti oli sitä mieltä, että hän on voimanainen joka kaatoi kaikki puut.

Nyt vain seuraillaan tilannetta, nautitaan tästä mahtavasta talvesta mikä meillä on. Lunta riittää ja sitä tuntuu koko ajan tulevan lisää. Huikeeta, että kerrankin on valkoinen talvi! (Kuvassa nyt ei näytä kovin lumiselta, mutta uskokaa pois, sitä lunta on kyllä.
– Janina –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: