Joulu kolkuttelee jo ovella

Lapsien into ja jännitys on käsin kosketeltavaa joulun lähestyessä. Näkyykö tonttuja, onko ollut kiltti, mitä kuvastoista löytyy, saako jouluna syödä suklaata niin paljon kun haluaa, onko ruokana taas vain kinkkua ja laatikoita. Joulun alusaika on kutkuttavaa monin tavoin. Äitinä nautin joulusta entistä enemmän, lapset tuovat jouluun taas sitä suurta jouluntaikaa.

Iloinen yksivuotias neiti

Nuorempikin neiti täyttää nyt jo vuoden, uskomatonta! Synttärit vietetään sitten ensi vuonna kunhan korona ei liioin nosta päätään. Onneksi yksi vuotias ei vielä ymmärrä synttäreiden päälle. Voi olla, että venytetään niitä samaan hetkeen bonuspojan synttärien kanssa, maalis-huhtikuulle asti jopa. Kaikki toki riippunee koronasta.

Vaikuttaisi siltä että toisesta aallosta on tulossa suurempi kuin ensimmäisestä. Tämä varmasti osittain siitä syystä kun ihmisillä alkaa olemaan koronaväsymystä. Tai sitten välinpitämättömyys, nyt on hieman kokemusta siitä millainen virus on kyseessä ja ettei se nyt olekaan niin tappava kuin alkuun annettiin ymmärtää. Eihän se olekaan, ei perusterveille vaikka on heitäkin nyt sairastunut vakavastikin. Mutta ikäihmiset ja perussairauksia sairastavat ovat edelleen riskiryhmiä, ei se fakta ole mihinkään muuttunut. Kuitenkin ihmiset tuntuvat käyttäytyvän välinpitämättömästi, väsyneitä tilanteeseen ja vähättelevät. Kun nyt vain väki jaksaisi niin päästäisiin nopeammin eroon koko taudista. Rokotuksiakin aletaan nyt vissiin antamaan jossain vaiheessa, kunhan ne menee ensin läpi viranomaisilta.

Oma perhe edelleen turvassa kotosalla, eikä meillä Karijoella ole vieläkään ainuttakaan koronatartuntaa, joka on mahtavaa! Ollaan selvitty hyvin, toki hieman pelottaa jotta koska räjähtää käsiin. Nyt vaan täytyy luottaa kuntalaisiin.

Mun piti mennä päivätöihinkin tässä, olin siellä huimat pari päivää kunnes sain lomautuspaperit. Ymmärrän tilanteen hyvin, varastot huutaa tyhjyyttä. Olen markkinoinnissa ja myynnissä, mutta nyt ei ollut mitään mitä myydä tai markkinoida. Ei auta kuin purra hammasta ansiosidonnaisella ja viedä firman asioita pikku hiljaa eteenpäin. Toki katson myös avoimin silmin ympärille, josko löytyisi jotain mielenkiintoista duuniakin. Ei kotonakaan määräänsä enempää jaksa aikaa viettää vaikka tekemistä täälläkin kyllä on ihan riittämiin.

Opinnot etenivät siihen pisteeseen, että valmistuin yrittäjäksi, jippii! Jonkin verran tuli uutta asiaa, mutta pääasiassa samaa mitä olen jo tehnyt ja tiennyt. Kuitenkin erittäin hyvää asioiden läpikäyntiä ja muistuttelua kaikesta mahdollisesta. Hirveästi hommaa oli kyllä tehtävänä vaikka luulin jo tehneeni kaiken maailman talouslaskelmia yms, kuitenkin nyt avattiin hieman entistäkin enemmän niitäkin. Joka oli kyllä erittäin hyväksi ja opettavaista!

Nyt alkaa sitten markkinointikoulutus, se kestää myös useamman viikon ja toivottavasti saan siitä paljon irti! Korkealle oon asettanut itselleni sen suhteen ainakin riman, joten toivottavasti saan kurssista sen mitä aionkin.

Joululahjaostoksillekin tulis mennä, lahjatoivelistat on hyvin pitkät. Rahanmenoa ei voi estää, 4 muksua ja 4 kummimuksua takaa sen. Aikuisille ollaan sovittu jottei lahjoja osteta, se kun tuntuu olevan aina sellainen ”pakkopulla”. Jouluruokiin sitten satsataan aikuisten kanssa sitäkin enemmän ja ähky on taattu moneksi päiväksi.

Joulumyyjäisetkin oli tässä, niihin myös leivoin paljon. Leipominen on mulle sellainen pakokeino arjesta, rentoutumista arjen hulinan keskellä. Koronasta huolimatta myyjäiset oli melko hyvät, sainpahan rahat uuteen uuniin. Vanha kun vetelee viimeisiään ja on vaan ajankysymys kun kosahtaa kokonaan. Mutta ainakin nyt tämän joulun yli on pärjättävä!

Koodaus etenee ja pian koeryhmäläiset saavat äpin käyttöönsä, en malta odottaa! Testaajat olen vastannut, pian luon heille whatsuppi ryhmän missä päästään keskustelemaan asioista sitten helpommin. Logot on valmiit ja päävärit on päätetty. Eli visuaalinen ilme alkaa kehittymään. Mahtavaa! Tässä näytille logot!

Yrityksen logo jonka fontti jäi mieleeni heti.
Applikaation logo.
Logossa on avoimena oleva päiväkirja joka on myös hieman kakadun töytöä muistuttava muodoltaan.
Oirepäiväkirja sana on tekstilogona helposti luettavissa ja selkeä. Värimaailma kertoo luotettavuudesta ja rauhallisuudesta.

Nyt rauhoitutaan joulun viettoon ja palataan ensi vuonna asiaan!

Hyvää Joulua ja Rauhallista vuoden vaihdetta 2021!
Olkoon ensi vuosi parempi sekä terveempi!
– Janina –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: