Oirepäiväkirja kehittyy

Applikaatio alkaa jo näyttämään melko hyvältä. Moni asia on loksahtanut paikoilleen ja äppi alkaa näyttää jo ihan käyttökelpoiselta tuotteelta. Nyt alkaa jo tuntumaan siltä, että ehkä tämä tästä joskus valmistuu vaikka aikaa onkin nyt kulunut odotettua kauemmin.

Applikaation sisälle on nyt saatu luotua käyttäjähallinta, tuoteseloste, ruokalistat, oirekuvaukset, lääkehallinta, muiden muistiinpanojen mahdollisuus sekä kalenteri. Eli todella paljon sisältöä jo. Vaikka ulkonäkö onkin vielä hieman palikkamainen, on applikaatio jo käyttökelpoinen. Sainkin sen jo omalle kännykälleni käyttötestaukseen. Ongelmakohtia on löytynyt, niitä ollaan muokattu ja jatkojalostettu. Kyllä tämä tästä vielä hyväksi tulee ja tuntuu, jotta mitä lähemmäksi valmista tullaan, sitä enemmän netissä näen käyttäjäehdokkaita.

Applikaation demoversion kuvakaappaus

Seuraava askel onkin etsiä koekäyttäjäryhmä, joka pääsee testaamaan äppiä sekä antamaan mielipiteensä. Alkuun etsin 5 henkilöä, jotka saavat koekäyttää ja testata, sen jälkeen on tarkoitus ottaa n.20+ hengen tiimi ja tämän jälkeen lyödä tuote markkinoille. Tässä kun odottelen tuotteen valmistumista, teen markkinointisuunnitelmaa, -materiaaleja ja kouluttaudun samalla. Opettelen käyttämään erilaisia sosiaalisen median ympäristöjä uudelleen, ne kun muuttuvat niin tiuhaan tahtiin. Sekä alan etsimään uusia yhteistyökumppaneita.

Sain vihiä eräästä yhteistyökumppanistakin, joka voisi olla kiinnostunut applikaatiosta. Soittelin heille ja pääsimmekin kivasti alkuun. Jatkan heidän kanssaan keskustelua, kunhan applikaatio on siinä vaiheessa, että sitä voi julkisesti esitellä. Nyt teen kuitenkin heille ensin materiaaleja joidenka avulla pääsevät hieman sisään siitä mitä teen. Näkevät konkreettisesti millainen palvelu minulla on ja kuinka hyvin tämä voisi heitäkin auttaa jatkossa.

Myös allergia, iho ja astmaliitto on kiinnostuneita tuotteestani, joten heti kun se on esittelykunnossa, haluavat he nähdä tuotteeni ja sitten pääsemme neuvottelemaan paremmin yhteistyökuvioista. Olivat sitä mieltä, että jos tuote palvelee heitä, voivat mielellään olla mukana jakamassa siitä tietoa sekä kehityksessä. Tämä oli itselle todella mieleinen asia.

Pikku hiljaa alkaa tuntuu siltä, että yritys jonka melkein jo vuosi sitten perustin, alkaa pyörimään ja olemaan oikeasti yritys. Nyt vielä kursseja lisää, osaamista karttamaan ja jo opittuja taitoja tuomaan tähän päivään, niin voin hyvillä mielin sanoa olevani Yrittäjä isolla Y:llä.

Olen myös kirjoittanut toimintasuunnitelmaa yritykselleni muutoinkin kuin applikaation osalta. Melko laajasti pystyn työskentelemään eri ympäristöissä, tehden uusia asioita jotka eivät välttämättä ole ydinosaamistani, mutta kehityksen tuomaa ammattitaitoa kuitenkin. Näitä ajattelin avata hieman myöhemmässä blogikirjoituksessa. Kunhan olen ensin kirjoittanut kaiken auki.

Toivottavasti asiat etenevät nyt jouhevasti eteenpäin ja pian alkuvuodesta meillä on koekäyttäjäryhmä päässyt käsiksi applikaatioon. Nyt mukavaa syksyä kaikille.
– Janina –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: